Otsing sellest blogist

teisipäev, detsember 25, 2012

Kirikindad

Valmisid minu esimesed, enam-vähem tõelised kirikindad. Muidugi vardani 0,8 ja 40 silmust vardal on mul veel pikk maa, aga nr. 1,5, Raasiku lõng 2/8 ja 21 silmust vardal petab esmapilgul ära küll.
Kindad oli vaja valmistada õppetöölisel eesmärgil, et ikka usinalt "5" saada koolis. Alustasin sellega. et veetsin tunde Martaberta kindalinkides (suur tänu!) ja lõpuks leidsingi meelepärase. Seejärel sain heakskiitva otsuse valiku suhtes ja imekombel ka lõngavärvide osas. Kuna pärast on vaja teha ka hinnakalkulatsioon, siis panin piinliku täpsusega kirja ka kudumisaja- nagu sipsti- 34! tunniga kindapaar. No natuke annaks maha võtta, sest aeg kulus ka sellele, et ma iga rea järel tegelesin Imekauni Kinda imetlemisega. Kes tahab, proovib ise neile mingi hinna arvutada :)
 Kinnaste edasine saatus on kahjuks ebaselge ja tulevik tume. Suure tõenäosusega veedavad nad oma edasise elu Lugupeetud Kutseõppeasutuse pimedas pappkastis. Kust nad siis kord aastas välja tõstetakse järgmistele õppuritele hirmsaks hoiatuseks, mis nendega juhtub, kui nad oma hinge ja käelise tegevuse eest hoolt ei kanna.

5 kommentaari:

Arella ütles ...

Kaunid kindad, väärivad eksponeerimist ja promeneerimist!

Kadri Kivistik ütles ...

Vau! Kaheksakannad! Ja ülejäänud muster loob neist nii vägeva terviku. Mulle tohutult meeldivad!

Triine ütles ...

See oleks küll kurb kui sellised kaunitarid pappkastipimedusse peavad jääma :(

Arnikai ütles ...

oh, kui ilusad! Olen viimasel ajal palju kauneid kindaid blogides näinud ja Sinu omad kuuluvad nende hulka. Suurepärane töö! Need iludused küll ei tohiks oma eksistentsi kuskil pimeduses mööda saata. Äkki tuleb veel koi kallale... ei taha kohe mõeldagi. Ikka välja ja valguse kätte tuleb ilu tuua!

Martaberta Kompulsiivkuduja ütles ...

selliseid kaunitare on patt kuskil kastis koidele sööta!