Otsing sellest blogist

kolmapäev, mai 22, 2013

Valmistumine suvehooajaks. Peatükk 2.

Kleit valmis õppetöölisel eesmärgil. Plaanisin muidugi kleidi, mis oleks paksult täis tikitud, siis aga ostsin meeltesegaduses kirju kanga, mitte midagi mõtlemata. Ja mis sa seal enam tikid. Tänu sellele valmis muidugi eelmine riideese, lihtsalt selleks, et tikkimishimu rahuldada. Muidu läks kõik samamoodi- lidumine läbi linna overlocki manu ja tagasi, harutamine ja tigetsemine masina taga, valede asjade üksteise külge õmblemine jne. No ei sobi mulle see õmblemine, kuigi tahaks. Sorry, Janne!

3 kommentaari:

Janne ütles ...



Seda parem Pille, mulle jääb rohkem õmmelda ja mõnuga, mõnuga kohe!

Kadri Kivistik ütles ...

Mulle tohutult meeldib selle koti ja kleidi kombinatsioon! Selline mõnus mere-liiva-värske õhu ja suvesoojuse tunne tuleb sellest! :) Õmblemise osas - ma vanasti vihkasin õmblemist. Mitte ükski asi ei tulnud välja nii, nagu lootsin ja suutsin samuti valed asjad kokku õmmelda jne. Aga kõik muutus kui sain oma masina (nüüd ka overloki) ja kui sain rahus oma kodus teha. Harjutamine teeb meistriks - mul küll meistrini tükk maad minna, aga tulemused on tunduvalt paremad :)

Anonüümne ütles ...

Väga vinge komplekt!
terv. Kungla rahvas
p.s. Ja siin on nüüd koht, kus ma oma sõnu söön...et ei oska eriti õmmelda,...ee...mu vanem tüdruk saab minu õmmeldud lõpukleidi...sest midagi "normaalset" ta poest ei leidnud;)