Otsing sellest blogist

pühapäev, aprill 27, 2014

Kainuun kukkalapaset

Mardilaada aegu sain mina juba varajase jõulukingi oma Soome sõbralt Airilt. Kinnaste stardikomplekti. Mulle sellise komplekti mõte väga meeldib, lätlased ju ka müüsid neid laadal. Ei pea ise värve otsima ega midagi. Napilt enne maipühi said kindad valmis. Lõngad olid jämedad ja kasutusjuhendis olid ette nähtud vardad 2,5 -3. Mina kasutasin 2,75 ja olin kindel, et seekord ometi tulevad suured kindad. Aga ei midagi! Ma koon nii tugevasti, et poole pealt tuli hirm, et jälle lastekad. Peale šablooni peal kuivamist lähevad nad siiski mulle endale ka kätte. Aitäh, Airi!



5 kommentaari:

Ingi ütles ...

Kaunid kindad! Tunduvad olevat Soomes väga populaarsed, olen neid palju näinud.

Arella ütles ...

Väga ilusad kindad! Kindakudumise komplekt on tõesti asjalik. Päris keerukas oleks ise kõiki värve kokku osta/sobitada. Tervet tokki üht mustrilõnga ju ei vaja ka.

Anonüümne ütles ...

Palun, Pille! Mul on hea meel, et see kingitus sulle meeldib. Ilusad kindad, ilusad töö! Airi :)

Muhv ütles ...

Väga kenad! Minul on ka kingiks saadud sarnane komplekt ja minul on vastupidine mure - ma koon lõdvalt ja kardan, et nii jämeda lõnga ja varrastega tulevad mul sealt vaid lillelised meestekindad :)

Unknown ütles ...

Väga ilusad kindad ning see kindakudumise komplekti idee on üks ütlemata hea idee. Mul alati see värvide sobitamine ja sättimine hullu aja võtab ning kui kindad/sokid valmis, mõtled jälle mis nende sutsudega peale hakata.Nüüd aga pole muud kui klõbista aga vardaid ning ei mingeid lõngajuppe ega jääke. Heidy