Otsing sellest blogist

teisipäev, jaanuar 09, 2018

Aastalõpu aruanne 2017

Neli kuud on läinud ja ei mingit käsitööd. Vale! Lihtsalt ei ole kirjutamislainel olnud, mõned asjakesed on Fb-s ära eputatud, aga ajaloolise tõe ja järjepidevuse huvides saavad kõik ka siin kajastatud.
Kõigepealt kingituseks saadud bambuse-piisonilõngast kaelasall. Pehme, siidise läikega, aga no see värv...Mis teha, fuksiaroosasid piisoneid ei ole olemas.

Üks vana hea Silvia, tummise äärepitsiga

Läänemaa linnukiri Siiri rätiraamatust. Ausalt öeldes oli neid isegi kaks järjest. No kui inimestele meeldib, siis mis saab minul kudumise vastu olla. Meeldis tähelepanek fb-st, et see on Twitteri sall- linnukesed ja trellid. Mitte et mina Twitterist midagi teaksin.


Veel üks kahevärviline kolmnurk. Kirsipuukiri. 


Siis tulid traditsioonilised jõuluinglid. Ei kunagi enam, aga never say never...


Jõulusokid said valmis juba novembri keskel ja ilmselt seetõttu juhuski tööõnnetus - unustasin pildistamata. Küll aga olid sokiomanike emad lahked ja saatsid pildid omanikest sokkides.
Raamatuhuvilised sokilapsed

ja niisama tšillivad sokilapsed
 

Kuna sokkidest jäi jõuludeni palju aega üle, tekkis linasest lõngakerast üks täiesti plaaniväline jõululinik kodukaunistamise eesmärgil.

Ja eelmise aasta viimane sall, mille äärepitsi õmblemise jätsin nimelt esimesele jaanuarile. Sest see töö, mida sa uuel aastal esimesena teed, seda teed sa edukalt kogu järgneva aasta. Et jätkuks salliõnne! Meeli Vent`i imekena muster "Lilleringid liival"






1 kommentaar:

Meeli ütles ...

Kes teeb, see jõuab! Või oli see vastupidi...
Sina oled igatahes tõeline nobenäpp oma imeilusate töödega.
Samuti tänan mustri salliks vormimise eest ja uudishimutsen, kus kohast on see vapustavalt kaunis ja salliga sobiv äärepits leitud. Või on see su oma väljamõeldis?