Otsing sellest blogist

pühapäev, november 27, 2011

Kindad


Et üleüldisest melust kinnaste ümber mitte kõrvale jääda, lõpetasin ühed aastajagu võlgu olevad käpikud. Kuna nad mingid "Kihnukad" ei ole, siis kauplesin nad kohe nelja raha peale. Kootud lõngast Midara Roma, varrastega 1,5. Lihtsalt puhta rikastumise eesmärgil.
Aga kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis peaksid nad olema koopiakindad ühtedest vanadest armsatest, aga väga ajahambast puretud labakutest. Tegelikult läks tegu nässu, sest lõng oli algsest variandist ikka peenem, kinnas tuli küll kena, aga lörtsakas ja ilmselgelt liiga väike. Ma ei teagi, mis neist nüüd saab, kätte ei mahu nad tõenäoliselt mitte. Roma lõnga jaoks on vaja varrast number 1, aga kust neid saada?

5 kommentaari:

ieska ütles ...

Haapsalus on võsaga geffasti?

Ja kui muud midagi ei saa, siis Kai Simson järgmisel Mardilaadal ostab kindlasti ära.

Arnikai ütles ...

Kindakudujatel on jätkuvalt eluterve "uumorisoon" ja seda aitavad tublid sulesepad-eksperimendikunnid elus hoida! :D

sircu ütles ...

Pildi järgi näevad kindad välja ju täitsa tip-top:) Aga nr 1 vardaid saab näiteks Karnaluksi epoest tellida (shop.kl24.ee). Olen ise ka otsinud ja seal täitsa olemas Pony omad.

Merike Selgis ütles ...

Armas kindapaar ja väga ilus mustrikiri! Selline ahvatleks kindateole küll aga kui ma nr.1 vardaid vaimusilmas ette kujutan , -siis ma kooks nad kindlalt kõveraks, olenemata nende materjalist:(

Muhv ütles ...

Kindad sobiks kindlasti mõnele noorele neiuhakatisele suuruse poolest...
Imekenad. Ma ei kujuta nii peent kindakudumist ettegi - Midara Roma, õimaigaad mida kõike kudujad ette ei võta!