Otsing sellest blogist

kolmapäev, aprill 07, 2010

Pajulehekiri



Viimati sai valmis nupuga pajulehekiri 2/48 lõngast. See oli juba teine katse selle kallale minekuks. Esimesel korral tõstsin käed ja andsin alla. Aga siis otsustasin, et Muster ei saa ometi olla tugavam kui mina. Väike muster, aga selle eest kui vastik:)! Algul tundub täiesti loogikavaba ja nii palju vigu tuleb sisse, pole ühtegi salli nii palju "tagurpidi" kudunud. Aga valmis ta sai ja kena nagu kõik 2/48 sallid

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui kena! See muster on mu lemmik. Kui ise seda kudusin ja muster meelde kuidagi ei jäänud, arvasin, et algaja sallikuduja probleem :) Imetlen Su salle. Edu! /helikene/

Liisa ütles ...

Ja mina veel arvasin, et ainult mina ei saa selle loogikavaba mustriga hakkama! Aga tulemus on imeilus, nagu kõik Su tööd! Edu!
Martaberta

Sallihullu Päevaraamat ütles ...

Tänan heade soovide ja kiidusõnade eest! Püüan ka edaspidi!

Kai:) ütles ...

Hahhahahaaa, kusjuures mul on selle mustriga jumala sama jama. Õieti polegi ju teist,aga pähe ei jäänd ja loogikale ei allund...ja vead tulid väga lihtsalt sisse :o)
Ilus sall Sul sellegi poolest et piinlema pidi !!

Kail ütles ...

Mulle see muster hullult meeldib, olen kaks korda üritanud ja salli alustanud ning siis jälle sinnapaika jätnud. Vaatan Sinu valminud salli ja mõtlen, et küll ma kindlasti ükskord selle mustri ka veel tehtud saan.