Otsing sellest blogist

esmaspäev, august 26, 2013

Uus kleit

Mitte et ma oleks nüüd järsku õmblemist armastama hakanud, aga uut kleiti oli vaja, eriti silmas pidades Haapsalu pitsipäeva. Ostsin virsikukarva linase riide, mille kohta nõrga värvitajuga lapsed ütlesid roosa ja norisid nagu jaksasid, kasutades selleks Kukerpillide laulusõnu "Roosa põrsas magas kanapoja kaisus...) Halvad lapsed! Tegelikult ma mõtlesin õmblemise pärisõmblejale sokutada, tema aga teatas suure hinnanumbri ja käskis mul ise teha. Nutsin ja tegin. Algus oli tore, sest kõigepealt ma kudusin linasest niidist meetrikese pitsi. Mulle tõsiselt meeldib pitsimustri silmuste arvutamine, et ta lõikesse kahaneks. Siis ei olnud tore, sest kleidi ülaosale tuli kandid õmmelda. Siis oli jälle tore, sest ma sain tikkida lilli. Kuidagi ma sain kõik tükid lõpuks kokku õmmeldud. Aga suvi on otsas ja kleit läheb kappi, järgmiseks suveks on ta juba vana kleit.

8 kommentaari:

Triin ütles ...

Imeilus kleit!
Eilsel pitsipäeval sain seda lähedalt ka näha, võrratu!

Martaberta Kompulsiivkuduja ütles ...

Häh! See kleit on virsikukarva, no võ keedetud apelsin (ütle pahadele lastele edasi). Ilus kleit on. Suvi kestab, kanna hoolega ja selline kleit on ka aastate pärast ikka uus kleit. Ilus kleit on (ma nii igaks juhuks ütlen veelkord)

Diana Tammann ütles ...

Näed siis, nii saadaksegi veebinimele näopilt. .) Nüüd ma tean milline sa päriselus oled. .) Püüdsin sinu kleiti nii- ja naapidi pildile jätta, aga ikka ei ole pits hästi näha.
Väga ilus virsikukarva kleit. Tubli, et ise tegid, kõik tuli hästi vällja. Kaunis kleit.

Terje ütles ...

Näedsa, küljepealset pitsi ei pannudki tähele, aga nii kena.

Rees ütles ...

Väga soliid kleit on välja tulnud! Särts selline :-)

Muhv ütles ...

Väga kena, see pitsisiil on üleprahivärk!

Arella ütles ...

Vau, tõeliselt kaunis kleit! Just pitsisiil teeb ta eriliseks.

Anonüümne ütles ...

OO kui kaunis!
terv. Kungla rahvas